TALLER RE-CREANT EL GÈNERE CON ACOMPANY-ARTE

Pilar Vélez és una coworker que forma part de la comunitat Sinèrgics des de Maig.

Ella ha apostat per la mediació artística com el seu projecte emprenedor: acompany-art

Acompany-art és un projecte socioeducatiu que treballa acompanyant a través de l’art visual i plàstic a dones, homes i infants que vulguin emprendre un camí d’educació viva, d’educació significativa, d’educació emocional, desenvolupant la seva intel·ligència emocional, el seu poder personal i l’enfortiment de la seva autoestima a través de l’experimentació amb les arts visuals i plàstiques.

La forma de realitzar aquest treball és a través de xerrades i tallers com “Re-Creant el Gènere” realitzat recentment a l’Fòrum d’Experiències en a CC la Barraca Bcn.

En aquest taller vam explorar a través del llenguatge plàstic i visual el concepte de gènere. Un espai de llibertat creadora, on es van expressar a través del llenguatge artístic. On compartim la pròpia experiència. Parlem des de les entranyes. Vam ampliar les mirades en veure altres punts de vista. Fomentem la sororitat, l’apoderament, ampliant el coneixement propi i el de les dones.

Si voleu experimentar a través del llenguatge artístic, voleu que us acompanyi a través de l’art. Consultar propers tallers. + Info pilarvelez@acompany-arte.es

 

acompany-arte.es      acompany-arte.es       acompany-arte

Recent Posts