TALLER RE-CREANT EL GÈNERE CON ACOMPANY-ARTE

Pilar Vélez és una coworker que forma part de la comunitat Sinèrgics des de Maig.

Ella ha apostat per la mediació artística com el seu projecte emprenedor: acompany-art

Acompany-art és un projecte socioeducatiu que treballa acompanyant a través de l’art visual i plàstic a dones, homes i infants que vulguin emprendre un camí d’educació viva, d’educació significativa, d’educació emocional, desenvolupant la seva intel·ligència emocional, el seu poder personal i l’enfortiment de la seva autoestima a través de l’experimentació amb les arts visuals i plàstiques.

La forma de realitzar aquest treball és a través de xerrades i tallers com «Re-Creant el Gènere» realitzat recentment al Fòrum d’Experiències al CC la Barraca Bcn.

En aquest taller van explorar a través del llenguatge plàstic i visual el concepte de gènere. Un espai de llibertat creadora, on es van expressar a través del llenguatge artístic. Van compartir les pròpies experiències. Van parlar des de les entranyes i vivències. Van ampliar les mirades en veure altres punts de vista. I es va fomentar, l’apoderament, ampliant el coneixement propi.

Si voleu experimentar a través del llenguatge artístic i voleu que us acompanyi a través de l’art. Podeu consultar els propers tallers. + Info pilarvelez@acompany-arte.es

 

acompany-arte.es      acompany-arte.es       acompany-arte

Recent Posts