Acompanyament. INS PUIGVERT

La Beatriz Liebe, la directora del Centre Cívic de Baró de Viver, va contactar amb Sinègics presentant-nos una nova proposta de projecte. En aquest cas ella, només era el nexe d’unió, ja que la col·laboració la faríem amb el ja conegut Institut Doctor Puigvert.

Un noi en pràctiques de l’INS Puigvert, estava interessat en el tema de reparació de bicicletes, i el seu tutor estava buscant algú que li pogués fer una mica d’acompanyament en aquest àmbit.

La idea inicial era buscar un perfil professional dins la nostra comunitat que tingués coneixements al voltant de les bicicletes i el seu mecanisme per poder-les arreglar, i aquí és on vam anar a buscar l’Àlex Bonet. Després de dues reunions entre el noi en qüestió, el tutor i professor de l’institut i la Bea, van arribar a un acord de col·laboració.

Però podem dir, que aquesta proposta ha anat més enllà, ja que no només la col·laboració es delimita en l’acompanyament de la reparació de les bicicletes, sinó que les trobades entre l’Àlex i el noi van molt més enllà. Han esdevingut a xerrades sobre la cerca d’un futur professional, sobre tenir un enfocament en l’àmbit professional, sobre saber cap a on vol encarar el seu futur o saber quins reptes vol aconseguir. L’Àlex fa la gran tasca de compartir amb el noi els seus coneixements i experiències perquè ell es pugui formar una opinió del seu futur i que aquest sigui més una realitat que no una fantasia. I ho fan mentre els dos junts comparteixen un moment agradable fent els que els hi agrada, la mecànica. Es crea un moment de qualitat.

Recent Posts