Anàlisi de les Xarxes Socials

Ja hem finalitzat un altre projecte. I aquest cop, ha estat dirigit pel coworker Enrique Rodríguez.  L’Enrique és analista de dades, intel·ligència de negocis i investigació de mercats.  Actualment treballa com a Consultor de Client | Negoci en diverses organitzacions.

L’equip gestor de Sinèrgics va proposar a la comunitat de coworkers participar en una formació sobre l’Anàlisi de les xarxes socials.

El nostre company Enrique ens va mostrar i ensenyar una sèrie d’eines les quals ens serveixen per analitzar els nostres comptes de les xarxes socials – Twitter i Facebook-.  Followerwork i Mentionmapp són uns dels exemples de programes que ens poden ajudar a analitzar els nostres comptes i saber l’impacte que estan tenint a nivell comunicatiu.

A part vàrem poder tractar l’impacte que estan tenint les diferents xarxes socials que existeixen avui en dia  i el valor que ens aporta tenir una bona estratègia comunicativa per fer créixer el nostre projecte.

Va ser una formació molt  útil encarada a dotar  de nous recursos que puguin potenciar els projectes dels nostres coworkers.

 

 

 

 

 

Recommended Posts