Atenció Plena

Avui us presentem un petit projecte dirigit pel nostre company  Xavier Santotomás. En Xavier és «trainer» en el disseny de projectes creatius, col·laboratius i regeneratius amb Dragon Dreaming i entusiasta en la creació de material didàctic (guies, vídeos, mapes mentals…) de suport als acompanyaments i tallers que ofereix. El seu propòsit vital es aprendre i compartir aprenentatges de forma simple i divertida.

En aquest cas, Xavier ens mostra i ens proposa realitzar una petita pràctica del seu projecte Habi- tu-arte, un joc per a la regeneració del benestar personal, relacional i ambiental mitjançant la consolidació de petites pràctiques.
La pràctica que ens convida a realitzar va relacionada amb l’atenció plena, una petita pràctica, que repetida de forma continuada, possibilita el desenvolupament d’aquesta atenció plena que provoca una millora del benestar personal. 
Creiem que és una pràctica que podem aprofitar per adaptar-nos de la millor manera possible als canvis que poden venir provocats per la situació de la pandèmia de la Covid que estem vivint i ens està afectant al nostra dia a dia en tots els àmbits (personal, professional, social, etc)
Aquesta càpsula, no serà la única que ens oferirà, així que podeu estar ben atents, a veure que ens proposa la pròxima vegada per desenvolupar i millorar el nostre benestar personal.
Recommended Posts