Baró de Viver xunbonclima*

En Jordi Bigues – coworker de Sinèrgics- , periodista , ecologista i component del  grup cooperatiu TEB, ha realitzat el segon retorn a la comunitat de Baró de Viver.

La seva iniciativa , “Baró de Viver xunbonclima*”, volia fer reflexionar sobre com un mateix pot ajudar a compensar l’impacte climàtic que dia a dia realitzem en la nostra llar. Només cal fer petits canvis en les activitats del nostre dia per contribuir i  disminuir aquest impacte que tard o d’hora ens afectarà a tots per igual.

Va donar les eines i les estratègies per saber calcular, reduir i compensar l’impacte. Mitjançant l’obtenció del certificat energètic de casa nostra, el qual ens explica de manera explícita i detallada la utilització de les energies, podem saber quin és el nostre consum energètic. Tot individu es part responsable del canvi climàtic, per aquest motiu hem de tenir consciència de la importància de les nostres accions davant d’aquest tema. Si no calculem les nostres despeses, no podrem reduir, per això la importància d’estalviar llum, aigua i gas. Com poder-ho fer?, es la pregunta que va respondre el nostre coworker Jordi Bigues als veïns del barri Baró de Viver.

 

 

Recommended Posts