Carnaval a Baró de Viver

Aquest divendres 21 de Febrer la comunitat de Baró de Viver estava de festa, havia arribat als carrers el Carnaval!

A part duna tarda plena de música, balls, diversió i alegria, es va organitzar una rua de disfresses. Durant una hora els infants del barri junt amb les seves famílies van desfilar pels carrers més transitats de Baró. Un cop acabada la passejada, hi havia un concurs de disfresses a la sala d’actes del centre cívic del barri,  on es premiaven les més originals

I us preguntareu: Quina va ser col·laboració de la comunitat de Sinèrgics?

La Ramona, presidenta de la Comissió de festes ens va expressar la necessitat de personal per donar suport a la rua de les disfresses. Buscaven persones que els acompanyessin, sobretot per seguretat, ja que la desfilada estava plena de nens i nenes.

En Manuel Martín – màrqueting digital-, l’Àgueda Peña – fotògrafa-, la Núria López – Associació La Tireta- i la Carmen Pérez – fotògrafa van ser les encarregades de reforçar amb la seva presencia la rua.

En segon lloc i no menys important, el concurs de disfresses no tenia jurat. La Ramona ens va fer la proposta de formar un jurat amb membres de la comunitat, així seria un jurat totalment parcial i neutre. Els participants i responsables d’assignar els premis van ser: l’Àgueda Peña, en Jaime Henàndez –coach-, i el Pedro Imaz– Coodin-.

Són projectes de retorn que cap dels dos tenen relació amb el projecte professional que cada un d’ells està desenvolupant a Sinèrgics. Però són les necessitats que ens va demanar la comunitat del barri cobrir. Nosaltres sempre vetllarem perquè Sinèrgics sigui un recurs pel teixit associatiu i comunitari de Baró de Viver i si ens hem de disfressar, cantar i ballar per col·laborar i donar el nostre granet de sorra ho farem encantats.

Recommended Posts