CARTELLS ASSOCIACIÓ COMERCIANTS BON PASTOR

La cooperativa Coodin forma part de Sinèrgics des dels seus inicis pràcticament.

«Som un equip multidisciplinari amb formacions i trajectòries laborals molt diverses, units per la il·lusió a un treball i una experiència conjunta a l’Ajuntament de Barcelona.»

CooDin conjuga eficiència i responsabilitat social amb èxit empresarial. «Estem compromesos amb la generació d’ocupació de qualitat. El nostre és un model competitiu, basat en valors, preocupats pel treball digne i la redistribució de la riquesa, on prevalen les persones i la comunitat. Aquesta és la nostra filosofia i és la que el nostre servei de dinamització transmet.»

El dinamitzador de comerç o de mercats és la figura encarregada de la coordinació i gestió, en termes generals, del comerç d’una zona urbana. És a dir: estructura comercial, associacionisme, urbanisme comercial, normatives i interlocució amb les administracions, màrqueting, gestió econòmica, cerca de finançament, etc..

En definitiva, tot aquell conjunt d’actuacions, siguin públiques o privades, que tenen l’objectiu de millorar la competitivitat del comerç urbà i la cohesió social.

Dins dels cooperativistes hi ha aquells que fan disseny d’anuncis i màrqueting i en aquesta línia, han realitzat una col·laboració amb l’associació de comerciants de Bon Pastor creant un  disseny de cartells per a diferents esdeveniments com els que podeu veure aquí sota

coodin 3

coodin 2

 

 

 

 

 

 

 

Recent Posts