CIRCUIT MARKET

Aquest any la Festa Major de Baró de Viver no s’ha pogut realitzar com anys enrere. Però si que s’ha celebrat “SALUDEM L’ESTIU”, una festa alternativa a la Festa Major per donar la benvinguda al tant esperat estiu!

Dins de totes les activitats que tan el centre cívic de Baró de Viver com la Comissió de festes han organitzat, volem destacar la participació de la nostra coworker Laia Pedrola en l’activitat del Circuit Market el 18 de Juny

Una activitat de caire cultural on diversos artistes residents de Neo Fàbrik – espai de més de 2000 metres quadrats dedicats a les arts plàstiques en forma de tallers-, van mostrar les seves creacions en aquest circuit davant les portes del Centre Cívic.

L’Òscar, director del centre ens va proposar si algun dels nostres coworkers “artistes”, volien participar en aquest circuit i la Laia va acceptar de seguida.

Va ser un acte ple d’art i cultura amb grans mostres de talent, on els veïns del barri van poder gaudir, en el nostre cas, de la roba artesanal de la Laia – LaLoladeAfric-. Confeccions de peces i complements a partir de teixits originals de l’Oest Africà. Una moda ètica, circular, de consum conscient i sostenible

.

Recommended Posts