COMUNICACIÓ ESCOLA ESPERANÇA

Ja hem col·laborat amb més d’una ocasió amb l’escola Esperança del Barri baró de Viver. Aquest cop la demanda era senzilla i concreta.

S’acosta el dia de la jornada de portes obertes de l’escola, i necessitaven fer-ne difusió. Volien ajuda amb la creació i realització d’un díptic, el qual informés de totes les activitats que es realitzaran aquell dia per tal de poder-ne fer la comunicació.

Després de rebre la necessitat, ens vam reunir amb el nostre coworker César Ivan López, tenia el perfil idoni per fer front a la demanda.

Després d’un seguit de trobades entre el César i l’escola van arribar a les conclusions pertinents i podem dir que l’actuació ha estat tot un  èxit, tot realitzant el díptic, un logotip vectoritzat per l’escola, i les capçaleres per les seves xarxes socials, tant el Twitter com el Facebook.

Un altre exemple d’actuació, més simple o concret, però el que realment interessa a Sinègics és que el resultat sigui un èxit i que totes les parts estiguin satisfetes, i podem dir que així ha estat.

Folleto BFB

 

 

 

 

Recent Posts