Coral de Sinèrgics i Rei Mag

Aquest any l’hem acabat amb dos projectes molt apropiats per les dates de Nadal.

Han estat unes activitats diferents de les que els coworkers no estan acostumats a participar, però no per aquest motiu han estat menys importants. Al contrari, han estat dos projectes molt engrescadors pels nostres coworkers, divertits, on han pogut formar llaços socials més forts entre ells i sobretot han contribuït en la màgia del nadal i han pogut donar alegria i il·lusió als més petits del barri de Baró de Viver.

El Casal Infantil del barri va contactar amb nosaltres per si algun professional de la nostra comunitat estaria interessat/da en cantar nadales pels nens i nenes del casal i a més interpretar el rei mag, recollint les cartes i donant llaminadures.

Nosaltres hi vàrem voler donar més forma a aquesta demanda i vàrem decidir crear la “Coral de Sinèrgics”. Al final vàrem aconseguir la col·laboració de sis coworkers per anar a cantar nadales al casal, entre ells hi eren: la Mariona Garriga – mediadora i escriptora-, en Jaume Colillas i en Jesús Mir – membres de la cooperativa CooDin-, la Núria LópezLa Tireta-, la Rosa SabatTM Gestió-, la Yara Ruiz – educadora Social i il·lustradora- i en Jaime Hernández – economista-. Aquest fantàstic grup de professionals van aportar el seu granet de sorra cantant nadales i ballant davant dels nens i nenes del casal del barri.

Però la cosa no va acabar aquí, l’endemà l’Oriol Roca – de la cooperativa +Educació, va ser l’encarregat d’interpretar el rei Melcior, agafant totes les cartes amb els desitjos dels nens i nenes per aquest any i repartint llaminadures a cada un d’ells.

Com hem dit al principi han estat uns retorns socials diferents, però cada un dels professionals de Sinèrgics va tornar amb un somriure gegant i una satisfacció enorme. Sinèrgics està encantat de no només col·laborar amb les persones adultes de Baró de Viver, sinó també volem participar en la millora de les necessitats dels més petits i petites.

Per aquest motiu, volem donar les gràcies a les noies del Casal Infantil per comptar amb nosaltres.

Recent Posts