Què és el coworking? Què significa ser emprenedor?

Un nou projecte de retorn ha finalitzat. L’escola Esperança ens ha demanat poder repetir una altra vegada la xerrada sobre l’emprenedoria i el nou model de treball, el coworking.

Després de l’èxit que va tenir aquest retorn farà uns mesos, hem trobat oportú demanar-li per segona vegada a la nostra  coworker Pilar Papiol – 3pcoaching-, que el torni a realitzar. La Pilar ha explicat la seva experiència com a professional emprenedora,  com ha arribat fins on és ara, els reptes que ha hagut de superar i les noves oportunitats que li han sorgit a l’hora de crear  i tirar endavant un projecte tota sola.

Per altra banda, l’Isaac membre de l’equip gestor de Sinèrgics, també ha tingut el seu paper protagonista. Com a professional d’aquest coworking de retorn social, ha explicat als alumnes quin és el significat d’aquest nou concepte que cada cop sona més a la nostra societat. Què és el coworking? Com es treballa? Quins avantatges comporta formar part d’una comunitat? I quin és l’objectiu d’un coworking de retorn social com el nostre, són algunes de les preguntes que ha respòs. Tot dotant als alumnes d’una altra perspectiva  envers el treball i a les diferents maneres que existeixes de treballar.

Sabem que aquesta col·laboració amb l’Escola Esperança no és l’última,  només volem agrair que sempre ens tinguin en compte per crear nous projectes. És un honor poder participar en l’ensenyança d’aquest alumnat.

 

 

 

Recommended Posts