Curs «Smartphones per a Gent Gran». Bon Pastor

Aquest cop el projecte de retorn social s’ha realitzat a Bon Pastor, barri veí de Baró de Viver, concretament al casal de gent gran.

La Borena Jàvega, dinamitzadora social i cultural, és coworker de Sinèrgics i està en un dels espais tallers restaurant i comercialitzant bicicletes clàssiques – Barcelona Classic Bikes-.

Va donar la coincidència que la Borena coneix a la Judit, dinamitzadora del casal de gent gran de Bon pastor, i això va facilitar i impulsar un nou projecte dirigit a la gent gran del barri veí. Van decidir que la millor proposta i la que s’adequava més a les necessitats d’aquest col·lectiu era realitzar un curs de noves tecnologies, “Smartphones per a gent gran”.

Aquesta formació ha estat de 12 hores en total, repartides en sessions de 1h/1:30h els dimecres de cada setmana des del 4 d’Octubre al 13 de Desembre.

Els coneixements que s’han donat o la temàtica treballada ha estat la següent:

  • Coneixements sobre noves tecnologies.
  • Coneixements sobre aplicacions mòbils.
  • Adaptació del llenguatge tecnològic per a persones sense coneixements en les TIC.
  • Adaptació de les classes a les necessitats dels alumnes.

Amb aquest projecte volem donar visibilitat a què Sinèrgics es pot adreçar als diferents barris del districte de Sant Andreu. No tenim cap limitació a l’hora de donar resposta a propostes o projectes arribats des dels entorns més propers al barri de Baró de Viver.

Sinèrgics no vol tenir fronteres per col·laborar amb les diferents entitats, associacions o diferents col·lectius de tot Barcelona, sempre i quant els projectes tinguin el seu valor social.

 

                  

Recent Posts