Dinamització de l’Hort del Centre Cívic

Dins el Centre Cívic de Baró de Viver hi ha un fantàstic hort. Aquest hort està en mans del Casal de Gent Gran del barri.

Els dinamitzadors del casal volien donar-li vida a l’hort, ja que actualment estava sense cap ús ni activitat. Per aquest motiu, van apropar-se a Sinèrgics i ens van proposar realitzar algun tipus de col·laboració.

Els gestors de Sinèrgics vàrem anar a buscar a l’Elisa Fernàndez – coworker-, ella ha treballat durant anys en una floristeria i té grans coneixements referents a les plantes i coneix a la perfecció les tasques de plantar i sembrar.

Li vàrem proposar participar realitzant una dinamització de l’hort del casal. De seguida va crear un projecte co-treballant amb els dinamitzadors.

Avui en dia cada dimarts de 16  :30 a 18:00 la Elisa es reuneix amb els avis i les àvies del barri de Baró de Viver per plantar i cuidar l’hort conjuntament. Moments que no només serveixen per aprendre conceptes i noves pràctiques a l’hora de plantar, sinó que sorgeixen moments de complicitat, coneixença, divertiment i confidències entre tots els participants a l’activitat.

 

      

Recent Posts