Diversitat. Cultures del món: Àfrica

Aquest cop han estat els nostres companys del Centre Cívic Navas qui ens han demanat col·laboració. Ells ja venien amb una idea molt clara. Necessitaven la participació de la nostra coworker Laia Pedrola.

El Centre Cívic Navas ha realitzat un nou projecte: “Diversitat. Cultures del món: Àfrica. Un projecte fet amb el cor, amb molta il·lusió. Un treball conjunt amb diferents entitats de la ciutat de Barcelona per donar a conèixer les cultures del món com un valor, una invitació a canviar la nostra mirada, a transformar les dificultats en oportunitats, a donar valor a tot allò que ens uneix i aprendre un dels altres. La diversitat té riquesa! I han començat aquest viatge a través de la cultura africana, una cultura rica i diversa, una explosió de color i llum».

I aquí és on la Laia podia aportar el seu granet de sorra. Recordem que la Laia té una marca de roba LA LOLA DE ÀFRICA. Confecciona roba per nens i nenes d’entre 0 i 6 anys, amb teles provinents de l’Àfrica. Del 5 al 30 d’Octubre podem veure una exposició on la Laia mostra les seves confeccions.

No us ho podeu perdre, ja que com bé hem dit és un món de llum i colors gràcies a les fantàstiques teles que aconsegueix directament de l’Àfrica.

 

    

 

Recent Posts