Dones en bici

Com tots sabem el 8 de Març va ser el dia Internacional de la Dona i Sinèrgics volia deixar també la seva empremta organitzant un projecte de retorn dedicat únicament a les dones de Barcelona.

La coworker Borena Jàvega – Barcelona classsic bikes,  a part de ser dinamitzadora social i cultural és mecànica de bicicletes, està ubicada en un dels espais tallers de Sinèrgics i es dedica a restaurar bicicletes de carretera.

La Borena  va tenir la genial idea d’organitzar una sortida en bicicleta només per dones.  Però no només amb la intenció de realitzar una única quedada, sinó intentar crear un grup de dones les quals es trobessin un cop al més per implicar-se en activitats del seu propi interès.

Aquesta primera sortida va ser  dissabte 15 de Març a les 11:00 del matí, van sortir dels espais Sinèrgics arribant a Montcada i Reixac i després van tornar de nou per fer un petit vermut mentre recuperaven les forces.

La Borena per la organització, va demanar col·laboració al Pere Almera, tècnic de barri de Baró de Viver, així podien treballar junts per aconseguir més difusió per tot Sant Andreu  i els seus voltants i tenir els permissos necessaris per poder realitzar una activitat com aquesta.

Cal esmentar, que la imatge gràfica per la comunicació – cartells i xarxes socials- de l’activitat va ser dissenyada pel Gerard Casadevall, coworker de Sinèrgics.

Sinèrgics va voler donar suport i sumar-se a les diverses activitats organitzades pel 8 de Març, una trobada que esperem que no quedi només amb això i que es repeteixin accions amb aquests valors.

 

Recent Posts