English Breakfast

Després d’inaugurar la bústia de suggeriments amb la comunitat, vàrem obtenir la primera petició.  Alguns dels nostres coworkers ens van dir que tenien molt d’interès a aprendre i reforçar l’anglès. Exactament volien poder fer un taller per practicar i no perdre l’anglès que ja tenien.

A l’equip de Sinèrgics ens va semblar una gran idea i per això vam activar la cerca de la persona indicada per poder realitzar aquest retorn.

Dins l’associació Open Art – coworkers de Sinèrgics- , hi trobem el Robert Jenkins, ciutadà britànic. Li vàrem explicar la idea que teníem i després d’una conversa  divagant sobre com ho podríem realitzar d’una manera atractiva i engrescadora, vàrem arribar a una conclusió.

Realitzaríem una sessió cada setmana d’una hora i mitja  al matí, adreçada als membres de la nostra comunitat professional que desitgin millorar les seves habilitats- fonamentalment speaking- .

Aquestes sessions seran informals i dinàmiques, cada una d’elles anirà acompanyada d’un esmorzar ( sucs, cafè i una varietat de pastes).  Així neixen els “English Breakfast” de la comunitat de Sinèrgics.

Un espai on a part de consolidar la llengua estrangera,  aprofitem per unir llaços entre els professionals de Sinèrgics, tot fent un esmorzar com deu mana per començar el dia amb força.

 

Recommended Posts