English Club

El 27 de Febrer a Sinèrgics, va començar un curs d’iniciació a l’anglès amb un grup de veïns i veïnes del barri de Baró de Viver i de Santa Coloma.

Dins la nostra comunitat de coworkers està lAssociació multicultural Open Art – associació sense ànim de lucre. La seva missió és fomentar l’educació de l’art i la integració ciutadana-. La Carolina Rivas presidenta d’Open Art, ens va proposar crear un grup de persones, veïns de la comunitat o dels barris més pròxims, els quals els interessés realitzar un curs d’iniciació a l’anglès.

L’Elisabeht K. Meredith és un membre de l’associació i a més és nativa d’Anglaterra, per tant era la persona adient per dur a terme el projecte de retorn. Teníem els recursos necessaris per realitzar l’activitat.

Ara,  només faltava realitzar el material gràfic per poder començar a fer la difusió externa i així aconseguir cridar l’atenció i l’ interès de la comunitat del barri.

En Gerard Casadevall – coworker de Sinérgics i dissenyador gràfic- va ser qui es va encarregar de crear i dissenyar els cartells del projecte “English Club”.

Avui dia, ja fa dues setmanes que ha començat el curs. Cada dimarts de 10:30 a 12:00 i fins al 24 d’Abril, a la sala vermella dels espais Sinèrgics s’imparteix el curs English Club, on hi han apuntades 9 persones.

Un projecte que ha participat més d’un coworker per la seva realització i que han hagut de col·laborar uns amb els altres per poder-lo tirar endavant.

Un exemple més de l’objectiu de Sinèrgics: La comunitat de Baró de Viver es nodreix del talent dels professionals de Sinèrgics.

      

Recent Posts