Esmorzars amb «Sobres Mestres»

Fa pocs dies vàrem anunciar els “Englisgh Breakfast” per la comunitat de Sinèrgics. A part de ser una dinàmica on els i les nostres coworkers reforcen el seu anglès mantenint una conversa entretinguda parlant de temàtiques actuals, també aprofiten per esmorzar tots junts.

Aquests tallers sense els esmorzars no seria el mateix. Per això hem volgut dedicar temps en pensar com oferir –ho d’una manera atractiva, motivadora i sobretot saludable.

Qui podria ajudar-nos o col·laborar? La nostra coworker Nikoletta Theodoridi; recordem que la Nikoletta – a part de ser arquitecte en il·luminació-, duu a terme el seu projecte emprenedor “Sobres Mestres”. Un projecte d’esdeveniments culinaris itinerants basats en aliments recuperats, frescos i de proximitat.

La Nikoletta ha pogut adaptar els valors de Sobres Mestres als tallers de “English Breakfast” i ha creat uns esmorzars especials per oferir als i les coworkers que cada dimarts al matí participen en l’activitat d’anglès, a més sumant el valor que tots els productes són frescos i la gran majoria recuperats.

Aquest dimarts 17 d’Abril ha estat el primer, el menú ha estat:

  • Suc casolà de taronja, aranja, gingebre i cúrcuma.
  • Una torrada o postra casolà
  • Un entrepà amb fruites rostides
  • Fruita fresca.

Com veieu a part de bo és saludable, tant per nosaltres com pel medi ambient. Un exemple més on els coneixements i les habilitats dels professionals de la nostra comunitat s’uneixen per realitzar un projecte de retorn.

Recommended Posts