Festa Major 2018

Com cada any, el 14 de Juny s’ha celebrat a Baró de Viver la Festa Major del barri.

Uns dies d’alegria,  de festivitat i de ganes de divertir-se tant amb la família com amb els veïns i veïnes.

Totes les entitats del barri han treballat, s’han coordinat i organitzat per oferir un gran ventall d’activitats atractives, orientades a totes les edats i sobretot pensades per la comunitat de Baró de Viver. Gràcies a la tasca del teixit comunitari existeix cada any,  una gran diversitat d’activitats i tallers a la Festa Major.

Aquest any Sinèrgics també ha tingut el seu paper en l’organització de la Festa Major. La Ramona, presidenta de la Comissió de Festes de Baró de Viver, ens va demanar si podíem col·laborar realitzant el cartell informatiu i el programa d’activitats.

Aquest any, les tasques demandades s’han repartit entre dos coworkers de la comunitat de Sinèrgics.  El disseny del cartell i de la portada del programa ha estat a càrrec de la Cristina Funes – fotògrafa, artista plàstica i dissenyadora- i la maquetació i creació del programa d’activitat l’ha dut a terme el Gerard Capdevila – dissenyador gràfic-.

Agraïm poder participar en la posada en marxa de la Festa Major, ens coordinem i treballem amb les entitats i associacions del barri, fet que provoca que establim i creem un contacte, una comunicació i una coneixença entre totes. Un dels objectius de Sinèrgics és fer-nos visible per tot el barri, tan veïns/es com per les entitats. Volem que ens vegin com un recurs més pel barri.

Recommended Posts