FESTA MAJOR 2022

Hem tornat a celebrar la festa major de Baró de Viver 2022.  Aquest cop hem fet diverses col·laboracions, on Sinèrgics ha deixat el seu granet de sorra per contribuir en aquesta festivitat tan important pels veïns i veïnes.

La dissenyadora de la nostra comunitat, la Mireia Vives, ha estat l’encarregada de crear i dissenyar el cartell d’informació i difusió de la festa major per tot el districte.

En segon lloc, les  nostres talleristes, la Lola Abellan – aquarel·lista-, la Zulema Galeano –artista visual-, la Elisa Battiston – artista urbana i coach d’artistes i la Núria Sanchís– Mis peggy Barcelona han participat en el Market de la plaça de les maletes de davant del centre cívic, on han compartit espai amb diferents artistes de NeoFabrik.

I per últim, Sinèrgics ha participat en la gimcana del barri, sent un dels punts on les famílies havien de passar per aconseguir passar a la següent prova. Aprofitant aquesta situació hem aprofitat per inaugurar i presentar l’espai nou de Sinèrgics, una nova sala a la disposició de la comunitat i de les entitats del barri. La nostra coworker Olga Núñez ens ha ajudat a dinamitzar l’activitat de la gimcana.

Esperem continuar sent part de les festes del barri i ser un recurs més!!

Recommended Posts