Pintura al pati de l’escola

Aquest cop us expliquem un retorn que estem molt contentes d’haver gestionat. Ha estat un retorn molt satisfactori, divertit i compartit amb la infància, la qual cosa sempre és un plaer.

L’escola Baró de Viver es va posar en contacte amb nosaltres per proposar-nos el següent: Volien redecorar una de les parets del patí dels infants, ja que li faltava vida, colors i una nova mà de pintura.

En aquesta ocasió, com és evident, vam parlar amb les artistes de Sinèrgics, la Lola Abellán, la Zulema Galeano i la Elisa Battiston. Un cop els hi vam explicar el projecte, de seguida es van posar a treballar amb els possibles dissenys i finalment van crear el dibuix per representar al mur de l’escola.

Durant dues setmanes es va pintar el disseny, i es va fer amb l’ajuda i participació de tot l’alumnat de l’escola i professorat. L’objectiu era que l’escola es sentís partícip del projecte i sobretot que es crees una identitat, ja que ells i elles ajudaven a la seva creació.

El resultat ha estat tot un èxit i tothom està encantat. Podem dir que ara l’escola Baró de Viver té també la nostra empremta.

 

Recommended Posts