Festa Major Baró de Viver

Del 14 al 18 de Juny arriba la Festa Major al barri Baró de Viver. Són dies on els carrers s’omplen de música, de festa i d’alegria. Les associacions, entitats i col•lectivitats del barri s’uneixen per organitzar les millors activitats pels habitants de Baró. Tothom s’implica amb la mateixa il•lusió amb un únic objectiu: que els veïns i les veïnes de Baró de Viver gaudeixin de la seva pròpia Feta Major al màxim.

Quin paper ha tingut Sinèrgics? La Ramona, la presidenta de la Comissió de Festes del barri, ens va fer arribar una important demanda: la creació del llibret que conté el programa de la Festa Major,  més els cartells enunciatius de la Festa.

Gràcies a tenir una comunitat transversal, hem pogut aprofitar el talent de més d’un dels nostres coworkers.

La Meritxell Virgili realitzant el dibuix principal del llibret i del cartell, l’Start up CrushClub (events a Barcelona) realitzant la maquetació i el disseny del llibret i l’Eric Muñoz (ReDecorArt) encarregat de fer el disseny del cartell enunciatiu.
Tots tres han fet un gran treball, dedicant el seu temps i les seves habilitats per respondre a una de les necessitats del barri.

Aquest és el tret diferencial de Sinèrgics, que la comunitat de Baró de Viver és beneficiï mitjançant el talent dels nostres professionals.

 

Cartell festes 2017 A4

Recommended Posts