Fotografies per la web de Sinèrgics

No sempre els projectes de retorn social van destinats a la comunitat del barri o el teixit associatiu.  L’equip de Sinèrgics a vegades també necessita la col·laboració dels seus membres. Gràcies a treballar amb professionals de diferents àmbits, tenim la oportunitat de gaudir dels seus serveis de manera comunitària.

Un exemple ha estat la sessió fotogràfica que ha realitzat la coworker Sandra García – cineasta i fotògrafa- a la resta de la comunitat de Sinèrgics.

Com sabem, a la pàgina web de Sinèrgics hi ha l’apartat de “Comunitat”, aquí és on mostrem  tots els membres de Sinèrgics de manera individual, indiquem a què es dediquen o el seu projecte emprenedor i aprofitem per fer difusió de les seves xares socials o pàgines web.

La comunitat de Sinèrgics, des de l’última vegada que van realitzar les últimes fotografies, ha augmentat  i variat de manera considerable. Per aquest motiu hem decidit fer una renovació de les antigues fotografies, tot introduint els nous membres de Sinèrgics. La persona indicada tenint en compte el seu perfil professional, era la Sandra.

Com hem esmentat abans, un exemple més de sinergia, en aquest cas entre coworker i Sinèrgics. Ben aviat, podreu veure els canvis a la pàgina web del projecte.

Recent Posts