Ha arribat en Micki moco!

Aquest cop el projecte de retorn ha anat dirigit cap als més petits del barri.

Hem pogut col·laborar i participar en les festes nadalenques de Baró pels més petits i petites.

Aquest cop ha estat el casal infantil de Baró de Viver qui ens ha demanat la petició de retorn. El casal va organitzar una festa per Nadal el dia 22 de desembre a les 17.30. Van organitzar un musical nadalenc davant del mateix casal junt amb un photocall i després de l’espectacle van realitzar diferents tallers per la mainada.

Es van posar en contacte amb Sinèrgics proposant si algun/a coworker volia participar en aquesta festa. En Miquel Navarro – Formació i creativitat-, coworker de Sinèrgics, de seguida es va interessar per col·laborar amb el casal infantil del barri.

En Miquel a part de ser un gran tallerista en formació i creativitat, tenim la sort que també és clown. Va oferir un espectacle de clown amb el seu personatge Micki Moco, i no només això, sinó que els nens i nenes van poder participar en un taller de globoflèxia. Tenim un pallasso molt creatiu i amb grans recursos.

No cal dir, que va ser una tarda molt divertida on els infants van poder gaudir d’un espectacle diferent gràcies als professionals, en aquest cas en Miquel, de Sinèrgics.

Com veieu, hi han projectes de retorn molt variats, sempre que sumin al barri i donin noves oportunitats a la comunitat.

Recommended Posts