Jornada lúdico-formativa a l’escola Esperança

El 16 de Desembre l’escola Esperança de Baró de Viver celebra el dia de la Mare de Déu de L’Esperança. I aquest any ha demanat la col·laboració dels coworkers de la comunitat de Sinèrgics.

La jornada volia donar l’oportunitat als nens i nenes de l’escola a participar en diferents tallers. Aquests podien tenir diferents temàtiques, l’important era que fossin lúdics, formatius i dinàmics.

L’equip de Sinèrgics, va proposar a la seva comunitat participar-hi, on cada membre podia  crear un taller pels alumnes de 1r ESO a Batxillerat. Vam rebre un gran feix de propostes de les quals quatre van ser escollides per l’alumnat.

Els tallers que es van realitzar, i amb gran èxit, van ser:

  • Taller de costura encapçalat per la coworker Laia Pedrola –artesana i creadora tèxtil-. Els nens i nenes van poder crear amb les seves pròpies mans unes fundes pels seus mòbils molt acolorides, ja que la Laia va portar els seus talls de roba arribats de les terres Africanes.
  • Taller de robòtica, dut a terme pel Joaquín García – pedagog-. Uns robots mecànics els quals anaven sols, van ser la creació dels alumnes amb l’ajuda del Joaquín.
  • Taller de risoteràpia gràcies a la Núria Michelena – psicòloga i terapeuta-. Dues hores fent diferents dinàmiques i jocs, on els nens i nenes no van poder parar de riure tots junts, treballant l’expressivitat i les emocions.
  • Taller de fotografia on la referent era la Sandra García – comunicadora audiovisual-.Noves tècniques, precisió, perspectives diferents, diverses maneres d’enfocar són uns dels exemples que va tractar la nostra fotògrafa. Podent sortir a l’aire lliure a practicar tot allò que han aprés.

Estem encantats del resultat dels tallers, professors i alumnes han quedat encantats amb els nostres coworkers. Aquest retorn és un clar exemple de l’objectiu de SINÈRGICS. Poder aportar mitjançant el temps, el compromís i les capacitats de la comunitat de Sinèrgics noves oportunitats al barri de Baró de Viver.

Gràcies a l’escola Esperança per donar-nos l’oportunitat de contribuir-hi.

 

Recommended Posts