Màster Erasums GLOCAL (UB-University Of Glasgow)

La comunitat de Sinèrgics està creixent cada vegada més i com a conseqüència d’això, el ventall de persones que coneixen el projecte es va ampliant de forma significativa.  Aquest cop el retorn social ha anat dirigit a la Universitat de Barcelona ( Facultat d’Economia i Empresa/Carreres Professionals), específicament a unes alumnes  d’Erasmus provinents de la Universitat de Glasgow.

El departament de Carreres Professionals de la Facultat d’Economia i Empresa, ens va demanar col·laboració per acompanyar durant un mes i mig aproximadament,  a tres alumnes de la Universitat de Glasgow i participants del Màster Erasmus “Mercats Globals’- GLOCAL, en la seva recerca al voltant dels ecosistemes d’economia col·laborativa i el seu paper transformador en les ciutats, amb especial incidència a Barcelona. Com a resultat de la recerca, han realitzat un informe que inclou una comparativa de Sinèrgics amb altres models de projectes similars, com la Colaboradora a Zaragoza i Seats2Meet als Països Baixos.

Aquest projecte ha estat molt interessant pel simple fet de relacionar-nos amb gent de procedència diversa, Sinèrgics ha pogut travessar fronteres arribant a altres indrets fora del nostre propi país. Un projecte que han participat molts agents i tots junts hem fet un bon treball de coordinació i d’equip.

Volem donar les gràcies per la seva gran implicació i dedicació a la universitat de Barcelona (Facultat d’Economia i Empresa/Carreres Professionals), al CREC, a la XES Sant Andreu, la cooperativa La Fàbrica, el Grup Cooperatiu Ecos, i a LabCoop.

Com veieu i per tot el que acabo d’esmentar ha estat un gran projecte amb importants col·laboracions. El resultat, tot un èxit. Us deixem el treball final realitzat per les alumnes de la Universitat de Glasgow.

 

 

Recent Posts