Monogràfic Fotografia i Cartells.

Aquest cop  Sinèrgics ha col·laborat amb  el Centre Cívic Baró de Viver i l’escola Esperança.

La demanda ha estat,  realitzar un monogràfic de fotografia i cartell. Els destinataris han estat un grup de 28 alumnes del curs 2 ESO de l’escola Esperança, i l’activitat s’ha realitzat dins les instal·lacions del centre cívic de Baró de Viver.

És evident que la persona indicada per fer aquest retorn era la nostra coworker Sandra García – comunicadora audiovisual: direcció i producció de documentals i fotògrafa-.

La dinàmica del taller ha estat ensenyar les nocions bàsiques de la càmera fotogràfica, els recursos visuals i com aplicar-ho a la pràctica;  tocant la llum, el color, la textura i el moviment. També han practicat la tècnica del collage fotogràfic, tot utilitzant imatges pròpies fetes amb els mòbils com també retalls de revista.

No només això,  ja que la Sandra ha pogut també donar certs coneixements de fotografia artística, del funcionament d’una càmera fotogràfica i com treballar la il·luminació dins d’un espai.  Per acabar, ha explicat com realitzar la composició d’un cartell per crear un impacte d’una forma original i innovadora.

Com podeu veure aquest monogràfic ha donat per molt. Els alumnes han sortit amb nous coneixements relacionats amb el món de la fotografia i la cartelleria.

Sinèrgics dona la possibilitat de compartir amb l’entorn més pròxim,  el talent dels professionals que formen la seva comunitat .

Recent Posts