ORIENTADOR TEATRE NADALENC COODIN

Tots els anys a les escoles, mares i pares poden veure a la seva mainada representant la típica obra nadalenca.

Però l’escola de Baró de viver fa més de déu anys que li han donat una singularitat diferent: l’obra que es representa en l’època de nadal és interpretada per les mares de l’AFA. 

I pensareu com han pogut involucrar-se els professionals de Sinèrgics?

L’escola va suggerir crear la figura o el rol d’un orientador teatral. És a dir, una persona que els acompanyés presenciant i intervenint en els assajos amb l’objectiu de donar els màxims recursos i eines per representar l’obra de la millor manera possible.

I aquesta persona va ser en Jesús Mir, membre de la nostra comunitat i un dels socis de la Cooperativa Coodin. El que nosaltres no sabíem era que el Jesús tenia tanta experiència en el món teatral: treballant durant 20 anys en el teatre, presenciant i supervisant assajos, gestionant gires entre altres funcions.

Entre la direcció de l’obra, portada pel personal de l’escola, les actriuss, mares de l’AFA, en Jesús col·laborant dotant dels seus coneixements i experiències i el centre cívic el qual va cedir els seus espais pels assajos,  l’obra EL REI LLEÓ, va sortir com s’esperava, un gran èxit, sobretot davant d’aquest petit públic d’allò més exigent.

Un exemple més que la creació de Sinèrgics entre el teixit comunitari ens beneficia a totes!

Donar les gràcies a l’AFA de l’escola Baró de Viver per deixar-nos participar d’un projecte de retorn  diferent i màgic.

 

                 

Recent Posts