UN PROJECTE DE TOTHOM I PER A TOTHOM

QUI FA POSSIBLE SINÈRGICS?

Sinèrgics és el primer espai de coworking municipal format per professionals compromesos amb la comunitat de Baró de Viver.

El projecte de Sinèrgics neix com a una iniciativa del Districte de Sant Andreu i l’Ajuntament de Barcelona per a reactivar el barri de Baró de Viver, caracteritzat per una elevada taxa d’atur i una escassa activitat econòmica. Sinèrgics s’integra ara en la voluntat de la estratègia d’impuls de l’Eix Besòs que vol promoure aquest territori, assumint el compromís d’impulsar un creixement sostenible al barri creant ocupació, reduint riscos ambientals i afavorint l’activitat empresarial per a una recuperació econòmica.

“Los jóvenes necesitan una oportunidad para montar negocios que enriquezcan el barrio y les permitan tener un futuro.” – Manoli Villalba. Presidenta del Centro Cultural Andaluz.

EL NOSTRE EQUIP

Per tal d’aconseguir el repte de posar en contacte tots els projectes vinculats a Sinèrgics, és necessari un equip de treball especialitzat. La gestió de Sinèrgics recau en l’Estel Horta, La Mariona Garriga i en Pedro Tejero, un equip que vetlla per la comunitat de coworkers i treballa com a connector entre els diferents projectes que creixen a l’interior de l’espai i amb les iniciatives impulsades per les entitats i veïns del municipi.

Pedro Tejero

Pedro Square_72

Biòleg, coach amateur i pare primerenc.
pedro.sinergics@gmail.com

Després de més de 16 anys treballant per a l’empresa privada vaig decidir canviar tot i dedicar més temps a la meva família i al meu projecte de coaching. Buscava un espai per a desenvolupar el meu projecte i a Sinèrgics sense haver-ho buscat vaig trobar un ambient força agradable per això i a més un nou post on treballar ajudant als meus col·legues coworkers a desenvolupar els seus projectes al seu torn. Vols conèixer-nos?

Estel Horta

sinergics-equip-estel 2

Diplomada en Educació Social i TS en Educació Infantil.
estel@sinergics.cat

M’encanta el contacte amb la gent i el fet d’haver treballat durant temps amb joves amb problemàtiques socials i emocionals m’ha convertit en una persona empàtica, que sap escoltar i que intenta viure amb una actitud sempre positiva. 

Espero que el meu treball a Sinèrgics doni els seus fruits en aquesta comunitat. Parlem?

Mariona Garriga

Mariona Definitiva Square_72

Llicenciada en dret, mediadora i emprenedora.
mariona.sinergics@gmail.com

Després de treballar com a advocada i tècnica jurídica durant molts anys, vaig formar-me en mediació, sent aquesta ara la meva àrea professional. La publicació del llibre «Els petits mediadors» va suposar l’inici del projecte «Creixent amb mediació» per a la infància i persones educadores. Sóc defensora de l’escolta activa i de les eines mediadores com a mitjans essencials per afavorir la millora de la convivència. Sinèrgics és un lloc ideal per posar la meva experiència al servei de la comunitat de Baró de Viver.
Col·laborem?