UN PROJECTE DE TOTHOM I PER A TOTHOM

QUI FA POSSIBLE SINÈRGICS?

Sinèrgics és el primer espai de coworking municipal format per professionals compromesos amb la comunitat de Baró de Viver.

El projecte de Sinèrgics neix com a una iniciativa del Districte de Sant Andreu i l’Ajuntament de Barcelona per a reactivar el barri de Baró de Viver, caracteritzat per una elevada taxa d’atur i una escassa activitat econòmica. Sinèrgics s’integra ara en la voluntat de la estratègia d’impuls de l’Eix Besòs que vol promoure aquest territori, assumint el compromís d’impulsar un creixement sostenible al barri creant ocupació, reduint riscos ambientals i afavorint l’activitat empresarial per a una recuperació econòmica.

“Los jóvenes necesitan una oportunidad para montar negocios que enriquezcan el barrio y les permitan tener un futuro.” – Manoli Villalba. Presidenta del Centro Cultural Andaluz.

EL NOSTRE EQUIP

Per tal d’aconseguir el repte de posar en contacte tots els projectes vinculats a Sinèrgics, és necessari un equip de treball especialitzat. La gestió de Sinèrgics recau en l’Estel Horta i l’Isaac Arriaza, un equip que vetlla per la comunitat de coworkers i treballa com a connector entre els diferents projectes que creixen a l’interior de l’espai i amb les iniciatives impulsades per les entitats i veïns del municipi.

Isaac Arriaza

sinergics-equip-isaac

Sociòleg amateur i curiós insaciable.
isaac@sinergics.cat

Llegeixo i escolto tot el que arriba a les meves mans. Sóc un apassionat de les humanitats i del contacte amb la gent, a peu de carrer. He dedicat bona part de la meva vida als moviments socials i altres iniciatives de caràcter col·lectiu i autogestionat. 

Aquests dies, treballant intensament per a la reactivació econòmica i social de Baró de Viver.  Col·laborem?

Estel Horta

sinergics-equip-estel

Diplomada en Educació Social i TS en Educació Infantil.
estel@sinergics.cat

M’encanta el contacte amb la gent i el fet d’haver treballat durant temps amb joves amb problemàtiques socials i emocionals m’ha convertit en una persona empàtica, que sap escoltar i que intenta viure amb una actitud sempre positiva. 

Espero que el meu treball a Sinèrgics doni els seus fruits en aquesta comunitat. Parlem?