Rehabilitació d’habitatges a Baró de Viver

Us volem parlar d’un retorn que fins ara no s’havia fet, hem realitzat un projecte de retorn consistent en l’assessorament i tramitació dels Ajuts a la rehabilitació per l’arranjament d’interiors d’habitatges de persones en situació de vulnerabilitat, promogut per l’Ajuntament de Barcelona.

El retorn ha consistit en estudiar cada un dels casos per veure si eren elegibles i complien amb els criteris que demanaven per optar a l’ajut econòmic i recopilar i presentar la documentació requerida.

Ha  estat un retorn molt demandat per la comunitat veïnal de Baró de Viver, unes 10 famílies s’hi han presentat. Però només 5 s’han pogut tramitar a esperes de la resolució dels ajuts per part de l’Agència de l’Habitatge de Barcelona.

Els veïns i veïnes busquen sobretot poder substituir les finestres amb mal estat o bé remodelar els banys.

Tot aquest procés i tramitació d’aquest retorn ha estat conduït, gestionat i incentivat pel nostre coworker Albert Montilla – Midori Arquitectura-, l’arquitecte de la nostra comunitat.

Sinèrgics està molt satisfet de projectes com aquest, projectes que ajuden a oferir nou recursos a la comunitat de Baró, ja que sense l’Albert, molts veïns no haguessin pogut optar a aquests ajuts econòmics.

Recommended Posts