Reportatge Fotogràfic :RADARS

Com sabeu, sempre tenim com a objectiu respondre a necessitats vingudes del barri de Baró de Viver, però actualment el projecte Sinèrgics està creixent i com a conseqüència obrim el nostre marc d’actuació. Això vol dir que el retorn social creix i impacte a nous barris de l’eix Besòs, en aquest cas en particular, Trinitat Vella ha estat el barri protagonista, específicament el Casal de Gent Gran.

El Casal de Gent gran coordinats amb els Serveis Socials de la Franja Besòs realitzen activitats sota el gran paraigües del projecte Radars.

L’objectiu general del projecte és reduir el risc d’aïllament i d’exclusió social, facilitant que les persones grans que viuen soles o acompanyades d’altres persones grans puguin continuar a la seva llar amb la complicitat del seu entorn. La pràctica es proposa també potenciar la coresponsabilitat entre els actors del barri i conscienciar de la importància del procés en un projecte d’acció comunitària.

El projecte té com a objectiu generar sinergies entre els espais, els projectes, els serveis i les entitats del barri, sota el criteri d’optimització de recursos.

Dins d’aquest projecte, la nostra coworker Cristina Funes, va col·laborar realitzant una activitat relacionada amb el projecte explicat.  En aquest cas, va crear un reportatge fotogràfic amb l’objectiu de fomentar la interrelació de la gent gran i les diferents cultures que conviuen en el barri.

Sinèrgics està sempre agraït de col·laborar i participar en projectes que promouen aquests valors socials tan essencials i importants en la societat d’avui en dia.

Us deixo una mostra de les fotografies realitzades:

   

Recent Posts