SESIÓ FOTOGRÁFICA SINÈRGICS

A la pàgina web, a la secció de comunitat, són presents tots els coworkers de la nostra comunitat on apareix la seva foto, la descripció del que fan i els enllaços als seus projectes i xarxes socials.

És una altra forma en què Sinèrgics ajuda a la difusió, promoció i publicitat de tots els projectes socials dels nostres professionals.

La nostra comunitat es renova contínuament, entrades de nous projectes i sortides d’altres, en molts casos pel seu propi èxit i necessitat d’un espai propi.

El manteniment de la pàgina és una tasca senzilla, però fer una foto en què es percebi el caràcter de la persona, no és tan fàcil de fer.

Per això solem buscar la col·laboració de les nostres  companyes d’arts gràfiques quan cal prendre les fotos per actualitzar la web.

En aquesta última ocasió, al juny, calia renovar moltes de les persones que hi havia a la pàgina, per la qual cosa es va convocar una sessió fotogràfica especial a la sala vermella, on la nostra companya i  fotògrafa Àgueda Peña, va estar diverses hores buscant la millor foto per cada un dels/les coworkers que es va presentar.

El resultat d’aquest retorn podeu veure-ho vosaltres mateixos entrant a www.sinergics.cat/comunitat,  però aquí sota us deixem algunes de les fotos que es van fer durant la sessió i que mostren el bon ambient que regna a la comunitat Sinèrgics 🙂

Fotografia: Agueda Peña            Fotografia: Agueda Peña

Recent Posts