SESIÓ FOTOGRÁFICA SINÈRGICS

A la pàgina web, a la secció de comunitat, són presents todes els coworkers de la nostra comunitat per mitjà de la seva foto, la descripció del que fan i els enllaços als seus projectes i xarxes socials.

És una altra forma en què Sinergics ajuda a la difusió i publicitat de tots aquests interessants projectes socials.

La nostra comunitat es renova contínuament amb entrades de nous projectes i sortides d’altres en molts casos pel seu propi èxit i necessitat d’un espai propi.

El manteniment de la pàgina és una tasca senzilla però fer una foto en què es percebi el caràcter de la persona, no és tan fàcil de fer.

Per això solem buscar la col·laboració de nuestres companyes d’arts gràfiques quan cal prendre les fotos per actualitzar la pàgina.

A la útlima ocasió, al juny, calia renovar moltes de les persones que hi havia a la pàgina per la qual cosa es va convocar una sessió fotogràfica especial a la sala vermella on la nostra companya, la fotògrafa Àgueda Peña, va estar diverses hores buscant la millor foto per cada uneix de les coworkers que es va presentar.

El resultat d’aquest retorn podeu veure-ho a la pàgina de comunitat però aquí baix us deixem algunes de les fotos que es van fer durant la sessió i que mostren el bon ambient que regna a la comunitat Sinergics 🙂

Fotografia: Agueda Peña            Fotografia: Agueda Peña

Recent Posts