Suport Comunicatiu «La Sagrera es mou en femení»

Aquest cop una nova entitat ha col·laborat amb el projecte Sinèrgics.  L’entitat la “Sagrera es mou en femení”, forma part de les entitats que ens han proposat un projecte de retorn social.

“ La sagrera es mou en femení” és una iniciativa sorgida d’un grup de dones i de les seves inquietuds personals  derivades de l’observació del context del nostre barri, de les seves necessitats i de l’actual situació social amb l’objectiu principal de crear un espai per i per a dones.

 L’objectiu és generar un projecte obert i viu, en constant evolució, confrontant idees, crear projectes, oferir recursos, alternatives, coneixements, tot treballant en l’àmbit comunitari i personal, contribuint d’aquesta manera a l’apoderament i enfortiment ciutadà del nostre barri, tot fent xarxa.»

Aquesta associació fa relativament poc que ha sorgit, per la qual cosa encara no tenien un  logotip oficial que les identifiqués. Volien que les seves accions fossin acompanyades amb un suport visual que les identifiqués com a tal.  Van contactar amb Sinèrgics i ens vàrem preguntar si hi havia alguna professional que pogés assessorar-les per crear i acabar de dissenyar el seu logotip com a associació. De seguida vàrem pensar en la nostra coworker Mireia Vives – dissenyadora gràfica-, i vam presentar-li la proposta de projecte de retorn. Sense cap dubte va acceptar. Van reunir-se per presentar-se, i que l’Agnela de l’associació, li ensenyés les diferents idees inicials que tenien. Un cop feta la posada en comú, la Mireia es va posar a treballar, aconseguint donar resposta a les seves necessitats.

Va redissenyar les idees de les noies de l’associació, creant un nou logotip, el qual faran servir de manera oficial. Per tant, un projecte acabat en èxit, ja que vàrem poder ajudar a una nova entitat a cobrir una de les seves necessitats.

Gràcies a totes a aquelles entitats que dipositen la seva confiança a Sinèrgics.

Recommended Posts