Suport de comunicació

Com ja hem explicat,  el 7 d’Abril va haver-hi la inauguració del nou Skate Park de Baró de Viver.

Aquell dia es van reunir els veïns i veïnes de Baró de Viver, referents de les diferents entitats i associacions del barri i diverses personalitats del districte de Sant Andreu. Tothom va voler presenciar aquest especial esdeveniment, ja que es van programar un seguit d’activitats – exhibicions de skate, grups de música, classes d’skate, entre d’altres- on nens, joves i adults estaven convidats a participar-hi.

Va ser una gran festa i des de Sinèrgics volíem contribuir i ser partíceps d’alguna manera. La cooperativa Coodin que,  com sabeu,  forma part de la comunitat de Sinèrgics, va voler-hi col·laborar. Vàrem tenir la idea de poder realitzar un petit reportatge fotogràfic i un article.  L’objectiu era enregistrar  tota la informació necessària, per poder després fer difusió de l’esdeveniment en els canals de comunicació del districte i en altres àmbits que hi poguessin estar interessats. Vàrem donar un suport de comunicació a l’esdeveniment. 

Gràcies a la participació de la cooperativa Coodin ara,  el districte, pot disposar d’un material el qual pot fer servir per distribuir per tot Sant Andreu.

Recommended Posts