Taller Culinari

Continuem explicant els diferents tallers que s’estan realitzant per l’Associació Dona Forta, organitzats pel Servei de suport a la Dona de Baró de Viverla Núria López, presidenta de l’associació La Tireta, i dinamitzats pels diferents professionals de la comunitat de Sinèrgics.

Aquest cop li ha tocat a la Nikoletta Theodoridi – referent del projecte Sobres Mestres i coworker de Sinèrgics- dinamitzar un taller culinari.

El taller va començar amb una breu presentació del grup de dones participants. Tot seguit van fer una mena de joc on havien de reconèixer els aliments per la seva olor i el seu gust, des de flors i plantes silvestres comestibles fins a verdures i fruites ja fornejades.

Després va arribar l’hora d’embrutar-se les mans cuinant. Van fer dos grups, un va preparar truites salades i l’altre dolces.  Un cop acabades les truites es van ajuntar per fer unides una amanida contundent amb mongetes blanques.

Van acabar molt contentes i amb ganes de proposar noves dates per realitzar noves idees d’activitats dins l’àmbit culinari.

En breu us anirem explicant nous tallers…de moment us deixem

 

Recommended Posts