TALLER DE COACHING PER A l’OCUPACIÓ A DONES

La Fundació APIP-ACAM és una fundació privada dedicada a l’assistència, orientació, formació i inclusió sociolaboral de col·lectius en situació de risc d’exclusió.

La Fundació és continuadora de l’acció social de les associacions matrius: l’Associació per a la Promoció i Inserció Professional (APIP, des de 1982 fins 2011) i l’Associació Cívica d’Ajuda Mútua (ACAM, des de 1987 fins 2011).

Al barri de Baró de Viver té una seu al carrer Campins 11 i els seus tècnics, Laia i Adrián treballen amb les persones del Barri en risc d’exclusió.

Laia va sol·licitar a Sinèrgics la possibilitat que algun dels coworkers realitzés una acció empoderadora amb un grup de dones del barri,  elles porten temps buscant feina sense resultats i necessitaven reforçar la confiança en elles mateixes.

Jaime és coworker de Sinèrgics des de fa un any i és qui ha respost a la petició de Apip-Acam per realitzar aquest taller amb dones.

Jaime és un professional del coaching amb un projecte propi: daryrecibir.es  La seva intenció és la millora personal i social.

Els tallers es van dur a terme el 13 i 20 de juny i va ser una experiència enriquidora per ambdues parts.

Les paraules de Jaime:

«Vam fer activitats relacionades amb els valors del grup. La idea era treure l’essència del propi grup i que elles mateixes decidissin quins eren els valors que les unien allà. I vaig sentir que es va aconseguir! Van sortir els seus propis valors.

El segon dia, amb menys persones en el grup es va poder entrar més en profunditat en què volien aconseguir, què és el que volien canviar o millorar en les seves vides, i definir com enfocar «.

 

Un momento del taller

Trabajo en grupo

 

 

 

 

 

 

 

 

Recent Posts