Taller de fotografia i retoc

Aquest cop s’ha realitzat un projecte al Centre Cívic de Bon Pastor, el barri veí de Baró de Viver. Més d’un cop haureu sentit que Sinèrgics està creixent i això comporta obrir noves fronteres i poder projectar diferents accions a altres territoris pròxims a nucli de Baró.

Tot va sorgir, quan la nostra coworker Carmen Pérez va fer la proposta de realitzar un taller dirigit a un Centre Cívic. El Centre Cívic Bon Pastor, va ser qui va recollir-la i es van posar d’acord per dur-la a terme.

Finalment després de reunir-se les dues parts implicades, es va crear un taller de fotografia i retoc al centre cívic. La seva duració va ser del 26 de Novembre al 17 de Desembre del 2019.

Anava dirigit a un públic divers, amb un coneixement baix-mitjà de fotografia, que vulgués millorar les seves habilitats i aprendre bones pràctiques per poder fer bones imatges amb el seu mòbil. Posteriorment es retocarien i es compartirien amb la família, amics o també de forma més professional a les XXSS del seu negoci.

El retorn ha consistit en la realització de 4 sessions de dues hores.  Les classes es centraven en saber com tractar la llum (artificial o natural), mirar el què es vol fotografiar amb calma, les formes, en la composició i escollir el millor angle per cada imatge. Saber que l’objectiu sempre ha d’estar net, evitar moviments sobtats en el moment de fer la foto, han parlat de ISO, del  diafragma i la velocitat.

A part de tots aquests nous conceptes van conèixer i treballar amb noves aplicacions que facilitaven realitzar retocs a les fotografies que els assistents van anar realitzant durant tot el taller.

Com heu pogut llegir, ha estat un taller molt complet. On tothom ha sortit amb nous coneixements adquirits, ara només esperem que quan facin una nova fotografia apliquin tot el que han après!

Recommended Posts