Taller educació sexual

Últimament col·laborem molt amb el casal infantil de Baró de Viver, cada cop es produeixen més i més sinergies entre nosaltres.

Aquest cop les nostres coworkers de l’entitat Enruta’t han estat les protagonistes. Enruta’t  és una entitat compromesa en generar espais cuidats per acompanyar de manera individual i col·lectiva. Des del 2011 s’han especialitzat en atendre a persones i grups, en els seus processos de consciència interna, relacional i social. Per saber-ne més aquí teniu la seva pàgina web.

Aquest cop l’activitat ha estat la dinamització d’un taller d’educació sexual per a mares, en el marc del Dia Internacional de les dones. En aquest taller presencial de dues hores, generen un espai per ajudar a educar més i millor entorn a l’afectivitat i la sexualitat. Per tal d’explorar, guanyar confiança i recursosen la manera d’educar sobre un tema tant transcendental com sovint tabú: la sexualitat.

Aquest taller ofereix un acompanyament especialitzat per a mares del barri de Baró de Viver, en educació afectiva i sexual des d’una perspectiva feminista.

Aquest dona suport i contribueix a l’autoconfiança de les participants envers l’educació que transmeten a la seva canalla, tot adquirint noves eines i estratègies ajustades a la seva realitat. Així doncs, aquest taller contribueix a la dinamització del barri, des d’una vessant comunitària i de justícia de gènere.

 

Una activitat molt significativa per les famílies que hi ha participat.

Recommended Posts