Taller en família! Escola Esperança

El passat diumenge 27 de Maig, l’escola l’Esperança va celebrar el dia de les famílies de l’escola.

Un dia ple d’alegria i divertiment, ja que compartien moments importants com el traspàs de les diferents promocions dels alumnes.

Per aquest motiu, es van organitzar diferents tallers i activitats perquè tothom pugues gaudir del dia senyalat.

Algunes de les activitats varen ser: un petit concert per part dels alumnes d’ESO, una representació de les activitats extraescolars que es realitzen a l’escola, tallers de maquillatge, henna, cal·ligrafia àrab, escacs, arts plàstiques, hort, gimcana, tenis taula, ball..

Com veieu,  va haver-hi un gran ventall d’activitats i Sinèrgics va voler participar-hi podent organitzar una activitat. Aquest cop, l’escola l’Esperança va ser qui va realitzar la demanda, ens varen proposar que un dels nostres coworkers realitzés un taller.

La coworker Yara Ruiz –  il·lustradora i educadora social-, no s’ho va pensar ni un moment i va voler contribuir-hi realitzant tres activitats/tallers on pares i alumnes participessin conjuntament. Aquests varen ser:

  • Un taller de desenvolupament personal, fent una escultura amb objectes reciclats.
  • Un taller de desenvolupament social, realitzant un retrat per parelles amb els ulls vanats.
  • Un taller de desenvolupament col·lectiu, on van crear un mural conjunt amb format vertical com si fossin pintors.

Com veieu, tots els tallers varen ser creatius, on es potenciaven les habilitats socials i relacionals, i  sobretot es va voler donar importància a la participació conjunta dels pares junt els fills.

Va haver-hi una implicació molt bona de les famílies. Tant la Yara, com l’escola com les famílies varen quedar contents amb totes les activitats i tallers realitzats durant l’esdeveniment.

 

          

Recommended Posts