TALLER GESTIÓ EFICIENT DEL TEMPS

Actualment estem col·laborant molt amb la Nau Vila Besòs, un equipament municipal ubicat al barri de Bon Pastor dedicat a fomentar l’economia col·laborativa i circular entre les entitats socials del Districte de Sant Andreu.

Per això La Nau ofereix una sèrie de serveis gratuïts a aquestes entitats: servei de magatzem, préstec i donacions de material, cessions d’espai de treball, de reunions i de trobada amb altres entitats i tallers formatius.

En aquest cas, la nostra companya Yolanda Ruiz – Calma Vital-, es va posar en contacta amb la Clàudia, referent de l’espai i li va proposar la realització d’un taller sobre la Gestió eficient del temps.

Un taller on es va prendre consciència de l’objectiu del que fem en cada moment del dia. On es va expressar les  dificultats en la gestió del temps, com a punt de partida per tal de promoure canvis. Es va reflexionar sobre els distractors i els elements que generalment descentren i  per acabar es va fer un exercici de priorització de tasques amb una dinàmica.

La Nau Vila Besòs és una entitat que ens dóna l’oportunitat de que els nostres coworkers puguis realitzar tot un gran ventall de tallers per les entitats i associacions del nostre entorn.

 

 

 

Recommended Posts