Taller Light Painting al CCBV

Divendres 27 de Novembre al Centre Cívic Baró de Viver es va realitzar la inauguració de l’exposició “Negro Algodón de Leticia González”.  Una col·lecció de fotografies en blanc  i negre, fetes la gran majoria amb càmeres analògiques (Nikon, Zenit 3M, Werlisa 35) on diferents elements de la vida quotidiana juguen el paper protagonista amb el cel de fons donant suport i generositat. Aquest conjunt de fotografies, formen un exercici de tornar als orígens de la fotografia, utilitzant el blanc i negre, i jugant amb l’escala de grisos i sobretot re-aprenent la fotografia analògica i la seva màgia.

Del 20 al 30 de Novembre es podrà anar a visitar.

El dia de la inauguració es van realitzar diferents tallers on els visitants – famílies del barri, nens i adolescents-,  poguessin participar activament. I aquí, és on Sinèrgics va tenir el seu paper. La nostra coworker Cristina Funes – artista plàstica i fotògrafa- és va encarregar de dur a terme i dinamitzar el taller de “Light painting”. Una tècnica fotogràfica que mitjançant exposicions de llarga duració ens permet captar el traç de la llum en moviment i obtenir imatges molt creatives i originals. El resultat és com si pintéssim amb la llum.

El taller va impressionar molt als veïns i veïnes del barri de Baró de Viver, aquí us deixem uns exemples de les fantàstiques fotografies que van sortir.

 

        

Recent Posts