Taller sObres Mestres Escola Esperança

El diumenge 26 de maig es va celebrar el Dia de les famílies a l’Escola Esperança i sObres Mestres va participar amb un taller de cuina.

sObres Mestres és un projecte de la nostra coworker Nikoletta Theodoridi per fer esdeveniments culinaris (sopars, tallers, càtering) de qualitat amb aliments recuperats o que anaven a ser malgastats.

Una anècdota interessant és que vam fer un joc per veure si podem aprofitar més una fruita segons en mode de pelar-la i tallar-la.

Vam escollir dues illes del mateix pes (250 gr) i vam començar a pelar-les, un amb ganivet (i presses) i un altre amb pelador.

Després menjar-les, hem pesat també la part del cor.

Amb aquest experiment summament científic, hem comprovat que utilitzant pelador, tallant-la a quarts i amb tranquil·litat, es pot aprofitar 25 gr més que és el 10% de la fruita.

Més avall podeu veure les fotos de l’experiment. 

 

logo sObres mestressobres mestres

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Recent Posts