TEATRE: «RIDICULOUS MAN»

Com retorn social l’asociación Open Art ha decidit representar una obra al Centre Cívic Baró de Viver l’ 1 de juny, dins del marc del cicle Sense Teló per a emprenedors de Teatre del Barri Baró de Viver.

Una part dels assajos van ser realitzats en els espais que Sinérgics posa al servei de tots els seus coworkers.

Amb anys de notable trajectòria en cinema, Carolina Rivas comença a col·locar-se en l’escena teatral catalana amb híbrids teatre-cinema.

El Ridiculous Man (adaptació de Somni d’un home ridícul de Dostoievski) és la seva segona obra teatral realitzada amb la seva companyia Contemporary Actors Company sota la producció de l’Associació Open Art.

Open Art és una associació sense ànim de lucre compromesa en potenciar l’expressió i la creativitat de nens, dones i homes de totes les circumstàncies.

Així com divulgar el valor social de les obres artístiques generades a fi d’assegurar que qualsevol persona sense discriminació rebi igualtat d’oportunitats per a la seva educació artística, la seva autonomia, la seva identitat independent i la seva integració ciutadana.

Transmet valors de llibertat, igualtat, respecte i consum responsable a través dels seus projectes multidisciplinaris i potencia la creativitat, la inclusió social i la solidaritat a través de l’art.

Recent Posts