Temps de Dona

En el Centre Cívic Baró de Viver estan realitzant un projecte anomenat Temps de Dona.  La Patrícia, coordinadora del projecte, ha volgut crear un espai on les dones siguin les protagonistes.  Un espai, on a través del diàleg, poden trobar-se i unir-se, creant una atmosfera de complicitat i confiança, on poder créixer personalment realitzant un intercanvi de coneixement entre elles.

La Patrícia es va posar en contacte amb l’equip gestor de Sinèrgics. Ens va explicar el projecte i ens va dir que volia realitzar diferents activitats i tallers pel grup de dones,  li semblava interessant que aquests tallers els fessin dones de Sinèrgics. Posant-les com a referents de dones emprenedores.

Ens va semblar un projecte molt atractiu i ho vàrem anunciar a les dones de la nostra comunitat. Hem rebut un ventall molt gran de propostes, que s’aniran realitzant al llarg de tota la durada del projecte. De moment, volem posar l’exemple de la nostra coworker Olga Girópsicòloga i coach de vida, benestar i consciència-.

L’Olga ha proposat i ja realitzat tres sessions d’una durada de 90 minuts aproximadament.  On es van presentar i es van posar en pràctica algunes eines per l’autoconeixement, l’autoconfiança i gestió del canvi, l’estrès i les emocions, amb l’objectiu de fomentar el benestar personal i augmentar els recursos i la consciència de les participants en aquest sentit.

Aquest és el primer taller on la referent ha estat una professional de Sinèrgics, a partir d’aquí aniran participant a poc a poc diferents dones de la nostra comunitat podent aportant els seus coneixements a les dones del barri de Baró de Viver.

 

 

 

Recommended Posts