Vídeo animació Sinèrgics

Com sabem els projectes de retorn dels coworkers de la comunitat de Sinèrgics quasi sempre van dirigits al barri Baró de Viver, però també es pot donar el cas que Sinèrgics reclami l’ajuda o la col·laboració d’algun dels seus professionals.

En Daniel Herrera – editor de vídeos, Akanko Studio-, va tenir la iniciativa de crear un suport audiovisual i comunicatiu del projecte Sinèrgics. L’objectiu era reforçar i innovar els recursos comunicatius del projecte Sinèrgics, afavorint la seva difusió i al mateix temps poder arribar a més gent mitjançant diferents vies comunicatives.

D’aquesta manera, Sinèrgics ja té el seu vídeo de presentació, explicant a través d’un vídeo animat les peculiaritats i característiques del projecte. En ell, podem veure representat un exemple de retorn social i com el barri Baró de Viver es beneficia del talent dels nostres professionals.

Però aquest retorn no es va limitar en aquesta tasca únicament. Sempre que podem,  busquem la participació i la involucració de la comunitat del barri. Per aquest motiu, vàrem pensar que seria fantàstic que algun veí o veïna s’impliqués dotant al vídeo de «veu en off». Aquest cop,  hem comptat amb la col·laboració del Jordi Tur, propietari de la ferreteria del barri.

Gràcies a les sinergies produïdes – coworker, comunitat i Sinèrgics-, el resultat ha sigut un èxit.

Esperem que aquest nou recurs ajudi a les persones a captar els valors i l’essència d’aquest gran projecte.

Aquí us el deixem!

 

Recent Posts