Xerrada a l’escola l’Esperança; «Conflicte Sirià»

L’Escola l’Esperança tracta amb als alumnes temes d’actualitat.

Aquest cop la temàtica que han volgut tractar ha estat el conflicte Sirià.  Podeu pensar…què té veure això amb Sinèrgics?

Un dels nostres coworkers és l’Omar Lechheb – Asesomar, gestor expert en extrangeria–  i és de Síria. L’Omar a part de ser de Síria, és un dels nostres professionals més veterans del coworking de retorn social i a més a més, és un dels pocs que viu i fa vida al barri de Baró de Viver.

Baró de Viver és un barri bastant petit d’uns 2.400 habitants, per aquest motiu és bastant evident que tothom es coneix. L’Escola Esperança ja sabia de l’existència de l’Omar, els seus fills van són alumnes.

Organitzant la xerrada del conflicte Sirià van decidir que seria una gran experiència per l’alumnat comptar amb una persona que ho viu de primera mà i que l’afecta directament.

Després de realitzar la demanda formalment a Sinèrgics i descriure el retorn, l’Omar va ser l’encarregat de realitzar aquesta trobada/xerrada . Els alumnes varen tenir la sort d’escoltar el testimoni d’una  persona que l’uneix uns vincles  i uns sentiments molt forts amb tot el que està succeint.

 

    

Recommended Posts