XERRADA BANC DE TEMPS

Gràcies a la nostra coworker Pilar Papiol vam poder aconseguir el contacte de la Josefina Altés, coordinadora dels Bancs de Temps de Barcelona, de l’associació Salut i Família.

Un Banc de Temps és una eina amb la qual un grup de persones pot crear una alternativa econòmica social. En un Banc de Temps s’intercanvien habilitats entre els membres sense utilitzar diners, únicament es comptabilitzen les hores de servei prestat i rebut.

Des de Sinèrgics, crèiem, que ja que teníem la gran sort de poder contactar amb la Josefina, havíem de promoure fer una petita trobada amb els veïns del barri  de Baró de Viver, per poder explicar aquesta gran alternativa econòmica, que es realitza de manera comunitària.

Els bancs de temps, es basen des de la col·laboració entre els participants, des dels intercanvis, des de la igualtat, la tolerància, el respecte entre iguals, valors que volem transmetre  i impregnar als veïns i veïnes de Baró de Viver.

A part dels habitants del barri, de la Josefina i d’alguns dels nostres coworkers, també vam tenir el plaer de rebre als membres del Banc de Temps del barri del costat, Bon Pastor.

Esperem fer trobades d’aquesta magnitud més sovint, ja que va ser molt enriquidora per tots els que van assistir.

memoriabancstemps

Recent Posts