RETORN SOCIAL

LA XARXA D’INTERCANVI A LA COMUNITAT

La Xarxa d’Intercanvi a la Comunitat (XIC) és el punt de connexió entre les entitats i associacions de Baró de Viver i els professionals emprenedors que habiten el nostre coworking. La XIC és la principal eina per a crear col·laboracions que enriqueixin a tots els agents implicats en el projecte.

La nostra funció principal serà garantir el creixement i activitat d’ aquesta xarxa per tal que entitats i associacions trobin el talent i recursos que necessiten per a millorar les condicions econòmiques i socials del barri Baró de Viver.

sinergics-entidades-icono

Entitats i associacions 

Trobareu l’assessorament, el talent i els recursos que necessiteu per poder tirar endavant el vostre projecte social a Baró de Viver a la nostra comunitat de professionals. Comptem amb especialistes en comunicació, disseny gràfic o fotografia entre altres.

sinergics-coworkers-icono

Professionals i coworkers

A canvi de participar a determinats projectes del teixit associatiu del barri posant a disposició el teu temps, habilitats, coneixements o assessorament, comptaràs amb el nostre servei de coworking gratuïtament durant el primer any de vida del projecte. 

El nostre objectiu és crear connexions

L’equip de Sinèrgics pretenem facilitar les interaccions i cedir els recursos a l’entorn del barri més proper, així podrem portar a terme les seves propostes de millora ja sigui a través d’associacions, entitats, comerços o ciutadans.

 • Conèixer les necessitats de les entitats i associacions del nostre barri per tal de desenvolupar els seus projectes socials.
 • Crear una comunitat professional on trobar el talent, recursos, assessorament que aquestes entitats socials necessiten.
 • Identificar el coworker amb els recursos i talent necessaris per satisfer la necessitat i establir la connexió entre l’entitat i el coworker.
 • I establir el marc d’actuació de la col·laboració entre ambdues parts.
grafico-ecosistema-sinergics-web

Col·laboracions

Exemples d’algunes de les col·laboracions que ja s’han donat entre entitats i/o associacions i la nostra comunitat de coworkers.

Col·labora!

Si ets una entitat o associació i vols implicar-te en l’impuls social del barri Baró de Viver pots posar-te en contacte amb l’equip de Sinèrgics mitjançant aquest formulari. Junts començarem a treballar per tal de crear noves col·laboracions amb els nostres coworkers.

Si ets un professional interessat en el coworking, també t’estem esperant.

  He llegit i accepto la Política de Privacitat*

  *Aquests camps són obligatoris

  MAPA DELS RETORNS SOCIALS 2016 – 2020

  Fes clic a la cantonada superior esquerra per expandir la llegenda.

  Baixa amb el ratolí per la llegenda per veure tots els tipus de retorns.

  Fes clic a la fletxa a sota de la casella del nom de cada tipus de retorn ()  per veure els diferents retorns realitzats i fes clic en el retorn per obtenir més informació.

  Si vols veure el mapa més gran, fes clic a la cantonada superior detra al símbol «[  ]» per ampliar-ho