TALLER AQUARELA CAP CASERNES

Aquest cop volem explicar un retorn social amb una nova entitat, que ha entrat a col·laborar amb el projecte Sinèrgics.

La nostra coworker Lola Abellàn – pintora amb aquarel·les-, ha dinamitzat un taller amb gent gran, 60 anys cap amunt, usuaris del Cap Casernes.

El taller es va fer a l’auditori de la biblioteca Ignasi Iglesias el 30 de Novembre i per donar-li suport, amb ella estaven 5 persones del CAP ajudant o organitzar-ho tot.

Com us podeu imaginar la temàtica del taller era la pintura, específicament amb aquarel·la líquida, on cadascú tenia 5/6 colors diferents i un paper ( tallat prèviament per ells per donar un efecte de paper fet a mà), el qual havien de pintar seguint les indicacions de la Lola ( que pel que diu, les persones eren bastant creatives, i poques consignes agafaven…), i tot seguit, quan tenien el dibuix sec, van agafar llegiu per donar un efecte nou al dibuix, el llegiu actua com a esborrany de color, obrint blancs.

A més d’aquesta sessió de pintura, el taller també era una excusa per relacionar-se i presentar-se als altres, fent una pinya i una cohesió grupal, per això van practicar diferents dinàmiques on van poder cantar, ballar i cridar per treure totes les vergonyes!

L’objectiu es va donar per aconseguit, ja que tothom s’ho va passar d’allò més bé i van poder passar una bona estona entre ells.

Recent Posts