Associació Plataforma Baró de Viver Eduardo Colmena

Últimament expliquem projectes molt dinàmics però hi ha altres de no menys importants i d’un caire més seriós.

A Baró de Viver ha nascut una nova Associació: L’associació Plataforma Baró de Viver Eduardo Colmena. Treballa per contribuir la convivència i les bones relacions en el barri a partir de la promoció dels valors de l’esport amb els infants i adolescents.

En Jorge Molina, el seu president, va venir als espais Sinèrgics a preguntar si hi havia alguna professional que pogués donar-li un cop de mà a l’hora de realitzar tota la documentació necessària per tirar endavant l’associació.

Nosaltres de seguida vam pensar amb la Sandra Torras, la qual es dedica a la formació i consultoria en gestió de serveis d’atenció a les persones. Ella quan li vam fer la proposta, no va dubtar ni un moment en participar, ja que ha tingut diferents experiències similars amb altres entitats del barri ( club de futbol de Baró de Viver o la Comissió de Festes).

Per concretar, la Sandra va col·laborar en la redacció del projecte d’activitats i la presentació de la documentació on-line per sol·licitar la subvenció de l’ajuntament de Barcelona per la promoció d’activitats del districte.

A vegades aquests projectes de retorn queden una mica invisibles davant de la diversitat d’activitats que realitzem. Però són aquests projectes els que ajuden al fet que les entitats tirin endavant, donant un suport i acompanyant-les en els possibles entrebancs que es poden trobar en la gestió més interna. Hi ha vegades que no es tenen els recursos necessaris, i aquí és on recauen els valors i objectius de Sinèrgics. Utilitzar els serveis i coneixements de les professionals per cobrir les necessitats del teixit comunitari del barri.

Com sempre mil gràcies a totes dues parts per participar en el projecte Sinèrgics.

Recommended Posts